Az OKKH 2013-as közgyűlése

2013. évi OKKH közgyűlés

közgy13
Szervezetünk megtartotta szokásos éves közgyűlését Egerben. Az eseményen megjelentek a klubvezetők, a fekete övesek és az edzői munkában tevékenykedők is. A délelőtti programban több előadás is történt. Shihan Borza József bevezető gondolatai után az edzői bizottság tagjai Shihan Tóth Zsolt vezetésével tartottak kisebb továbbképzést, az edzéselméletet, sportpszichológiát, sportpedagógiát érintve. Ezt követően Shihan Veress Károly főbíró az elmúlt év bírói munkáját értékelte és felvázolta a 2013-as év feladatait. dr. Darvai László zárta az előadásokat és a továbbképzést. A doktor úr balesetvédelmi oktatást tartott, valamint a sportsérülések estén teendő legfontosabb edzői feladatokra hívta fel a figyelmet.
Az előadások után továbbra is a szakmáról szólt a munka. A klubvezetők és a szervezet elnöksége megtartotta éves rendes első közgyűlését. Az elnöki beszámoló után, értékelésre került a 2012-es év, elkészült a 2013-as eseménynaptár és megszületett a költségvetés. A jó hangulatú munkát az évek óta megszokott munkaebéd követte.
Eltelt egy nap munkával és tanulással, de ismét megérte több száz kilométerről összejönnünk, mert sikerült a szervezetért, a karatés közösségünkért tennünk.
Orehovszki Zoltán

Vélemény, hozzászólás?